Herman van Boeyen

Leuke Tips

De Reginox spoelbak

2 min gelezen
spoelbak

Reginox is de bekendste Nederlandse fabrikant van spoelbakken en werkbladen. Deze Nederlandse fabrikant produceert spoelbakken in bijna alle soorten en maten, van particuliere woningen tot grootkeukens in zorg- en horecagelegenheden. Reginox is meer dan alleen keukenproducten. Het bedrijf biedt ook een breed assortiment aan roestvrijstalen Reginox spoelbakken in verschillende maten voor badkamers. Veel bedrijven zijn groothandels voor Reginox voor de Nederlandse markt en ze bieden je diverse keuze in het Reginox assortiment, waaronder de Reginox spoelbak. Ze hebben altijd een ruim assortiment aan producten op voorraad zodat je je producten snel in huis hebt.

Montage spoelbakken

De keuze van de wastafelkast is medebepalend voor de keuze van het werkblad. De spoelbak kan op drie verschillende manieren worden ingedeeld:

spoelbakken
  • Vlakbouw: Een vlakbouw spoelbak vormt een geheel met het werkblad. Doordat de spoelbak en het werkblad perfect op elkaar aansluiten, is de vlakbouw spoelbak makkelijk te onderhouden. Er zit namelijk geen vuil achter de randen of naden.
  • Opbouw: Op het werkblad is een opbouw spoelbak geplaatst, de rand van de spoelbak rust op het werkblad. Onder de overhangende spoelbak wordt een uitschuifbare strip geplaatst zodat er geen water onder komt.
  • Onderbouw: Een onderbouw spoelbak wordt onder of halverwege het werkblad gemonteerd. Hierdoor is het werkblad gemakkelijk te onderhouden, vuil veeg je eenvoudig in de gootsteen.

Reginox heeft de RVS vlakbouw en onderbouw spoelunits verdeeld in de volgende series: Elite, Elegance en Comfort. Zo vind je altijd wel een spoelbak die past bij je gebruik, voorkeuren, het materiaal en de stijl van je werkblad.