Herman van Boeyen

Leuke Tips

Wat doet een goede secretaresse?

1 min gelezen
vacature secretaresse Almere

Ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière, er is onlangs een vacature secretaresse Almere verschenen. Wij willen graag mensen attenderen op deze mogelijkheid, maar daarna willen wij ook aangeven wat de mooie kanten van dit verhaal zijn. In dit artikel geven we je 2 goede tips zodat jij kunt excelleren als secretaresse.

Punctualiteit is belangrijk

De secretaresse regelt alles voor bepaalde personen binnen het bedrijf, het is dus verstandig als jij dan ook zeer punctueel bent. Meestal zijn de managers wat chaotisch en kun jij als secretaresse alles goed in de gaten houden en ervoor zorgen dat er niks of weinig slechts kan gebeuren. Dit is een gave en dit wordt zeker gewaardeerd door de managers. Door punctueel te zijn heb jij altijd een streepje voor op de rest.

Planning vaardigheden

Als je goed bent in het plannen en ook ver vooruit kunt plannen ben je altijd een aanwinst voor het bedrijf waar jij voor werkt. Het wordt een beetje lastig als jij dus niet goed kan plannen, maar wel de secretaresse bent. Je moet de afspraken en meetings goed in de gaten houden en dit doorgeven aan de personen die dit moeten weten. Dit wordt wel verwacht van elke secretaresse.