Herman van Boeyen

Leuke Tips

Hoe kan ik mijn Motor verkopen?

2 min gelezen
Schademotor

Een Motor verkopen klinkt voor veel mensen al snel als moeilijk en veel gedoe. Veel mensen hebben hier geen eerdere ervaring mee en weten niet waar ze moeten zijn en moeten beginnen als ze hun motor willen verkopen. Maar een Motor verkopen hoeft echt helemaal niet moeilijk te zijn. Met een beetje hulp kom je al snel heel ver en heb jij jouw motor zo verkocht. Zo kan jij dat geld snel voor iets anders gebruiken, of je spaarrekening aanvullen. Ik geef hieronder wat tips over hoe jij jouw Motor verkopen kan zonder dat het je veel stress en energie kost.

Zelf verkopen

Je kan ervoor kiezen om zelf jouw Motor verkopen. Er zijn verschillende websites waar jij online jouw motor kan aanbieden. Het voordeel is dat jij helemaal zelf de touwtjes in handen hebt. Zo kun jij zelf bepalen aan wie je verkoopt en wat je als vraagprijs wilt hebben. Dit is ook gelijk het nadeel aan zelf verkopen. Doordat jij zelf de touwtjes in handen hebt moet je ook zelf alles regelen. Een koper vinden, afspraken maken, overschrijven. Dit is best wat werk en vergt veel energie die je misschien beter of liever ergens anders voor kunt gebruiken.

Laten verkopen

Als jij jouw energie liever voor wat anders gebruikt dan voor een Motor verkopen dan is er gelukkig nog een andere manier. Je kunt namelijk ook al het werk uit handen geven en jouw motor laten verkopen. Er zijn veel bedrijven die dit voor jou kunnen doen. Het werkt vaak op bieden. Dit houdt in dat geïnteresseerden kunnen bieden op jouw motor, en jij vervolgens het winnende bod accepteert. Het bedrijf vraagt dan wel een bepaald percentage van de verkoopprijs als vergoeding, maar het scheelt jou wel heel veel tijd en energie. Ook is je Motor verkopen op deze manier vaak sneller dan wanneer je hem zelf aanbiedt.