Herman van Boeyen

Leuke Tips

sauna korting bij de Thermen

1 min gelezen

Sinds een paar jaar zijn wij vaste klant bij de Thermen. Het is heerlijk om bij dit bedrijf gebruik te maken van diverse sauna faciliteiten. Naast de vele sauna’s hebben ze ook diverse baden waar je heerlijk kunt ontspannen.

Afgelopen week zijn we weer naar de Thermen geweest, omdat we een drukke maand hebben gehad. Op internet stond een leuke sauna korting van de Thermen. We wilde daarom graag ontspannen en dat goed goed gelukt. We hadden online gereserveerd, wat overigens erg gemakkelijk is. We zijn toen naar de Thermen toe gegaan en hebben eerst heerlijk geluncht. Na de lunch hebben we gebruik gemaakt van een aantal sauna’s en hebben we afgesloten met een heerlijke Hammam massage. Het is echt een aanrader om daar gebruik van te maken. Goed voor je spieren en de volgende dag voel je je heerlijk ontspannen. Daarnaast is het ook erg voordelig en als je het vergelijkt met overige saunaresorts al helemaal.

Algemene informatie

Bij de Thermen kan je na afloop heerlijk eten. Ze hebben een uitgebreide menukaart wat overigens overweldigend is. Ze zijn om 10 uur open en gaan dicht om 11 uur. Het is aan te raden om te reserveren! Dat kan telefonisch maar ook via de website.

 

Meer verhalen