Herman van Boeyen

Leuke Tips

Mooie bloemen Mijdrecht

1 min gelezen

In het centrum van Mijdrecht zit sinds 2013 een bloemenwinkel Joflora. Hier kan je behalve mooie bossen bloemen ook planten, rouw-en grafwerk, maar ook zeer leuke accessoires kopen. Iedereen die in de buurt van Mijdrecht woont gaat hier speciaal heen om mooie bloemen Mijdrecht te kopen. 

Dagelijks worden de bloemen en planten die in deze bloemenwinkel worden verkocht van de veiling of de kweker gehaald. Zo ben je er zeker van dat je elke keer een vers bosje bloemen koopt, welke zeker meer dan  een week mooi op de vaas blijven staan.  bloemen Mijdrecht

Een mooie bos bloemen in huis

Omdat ik erg van bloemen hou en zeker elke twee weken een bos bloemen ga halen heb ik deze keer ook weer een mooie bos bloemen bij Joflora gehaald. Deze keer heb ik zelf een boeket samen gesteld met de bloemen die ik mooi vond. Joflora heeft ervoor gezorgd dat de bloemen in een mooie bos werden gerangschikt. Zodra je in deze bloemenwinkel rond loopt dan word je meteen vrolijk, gewoon om het feit dat er zoveel mooie, gekleurde boeketten staan. Maar ook de accessoires, denk hierbij aan mooie vazen en potten waar de bloemen en planten in kunnen staan, zijn zeker mooi om je bloemen of planten in te kunnen zetten.