Herman van Boeyen

Leuke Tips

Je goudbaar verkopen bij Goldrush

1 min gelezen

Heb je thuis goudbaar verkopen die je graag om wilt laten zetten naar valuta, denk dan eens aan Goldrush. Wij zijn dé specialist in Nederland voor het verkopen van je goud, zilver of platina. Wat je ook voor product wilt verkopen, we betalen er bij Goldrush een scherpe prijs voor. Zo ook voor de officiële goudbaars.
logo
Een goudbaar is een fijn blokje goud dat op een speciale manier is geproduceerd, waardoor het fijngoud is, oftewel puur goud. Hier staat een mooie prijs tegenover bij Goldrush, welke je kunt zien door bovenaan de pagina op gouden baren te klikken. Goldrush koopt zowel goud van particulieren als van bedrijven, dus als je je goudbaar wilt verkopen, twijfel dan niet. Een scherpe prijs voor je goudbaar en snel het geld op je rekening.

Betrouwbare partner
Niemand wil voor de gek worden gehouden als het gaat om goud. Goldrush is daarom een betrouwbare partner die graag zaken met je doet. Ook ander edelmetaal dat je wilt verkopen is in goede handen bij Goldrush. Wij betalen een eerlijke en scherpe prijs.

Goldrush houdt bij de berekening van de prijzen rekening met real-time waarden, dus met de huidige koers van de edelmetalen. Daardoor weet je zeker dat je op elk moment de juiste prijs krijgt voor je goudbaar.  Goudbaar verkopen? Neem contact op met Goldrush!