Herman van Boeyen

Leuke Tips

Leuk bedrijfsuitje in Rotterdam

1 min gelezen
bedrijfsuitje Rotterdam

Wil jij ook zo een  gezellig bedrijfsuitje in Rotterdam meemaken, dan ben je bij VVC Adventure aan het juiste adres. Ik kan je dat met 100 % vertellen, omdat ik dit zelf heb meegemaakt. Het bedrijf waar ik werk had hier een gezellig uitje georganiseerd. Omdat dit feest voor iedereen was, moest het op een grote locatie gegeven worden. Onderhand hadden wij van de feestavonden onze buik al aan vol en daarom werd het deze keer een feest om nooit meer te vergeten. Echter was het deze keer op een middag en moesten wij er allemaal vrij voor krijgen, maar dat was geen enkel probleem.    bedrijfsuitje Rotterdam

Een zeer gezellig bedrijfsuitje in Rotterdam

Omdat ons hele bedrijf was uitgenodigd om aan dit feestje mee te doen, had onze directeur ervoor gekozen om het op ons eigen terrein te vieren. Dankzij VVC Adventure was dit mogelijk en hoefde niemand hiervoor extra te reizen.  De keuze was hierdoor wel iets beperkter, maar beslist  niet minder saai. Zo had je de keuze uit:

  • Modern waterdragen met een quad
  • Motorpeds estafette race
  • Xstreme boarden
  • Segway
  • Blindrijden met een quad

Maar ook het rijden in een Hummer H2 en een Porsche 911 behoorden tot de mogelijkheid. Al met al was het één super gezellig bedrijfsuitje in Rotterdam.