Herman van Boeyen

Leuke Tips

Ayurvedisch koken is fantastisch

1 min gelezen

Veel mensen zie je Indiaas koken. Dit heb ik zelf nog nooit gedaan. Ik wilde daarom graag met mijn vrouw naar een Indiaas restaurant gaan, om te zien hoe het is om Ayurvedisch koken. Het schijnt erg lekker te zijn, dus hebben we samen op een doordeweekse dag gereserveerd. Telefonisch werden we erg prettig te woord gestaan. 

Bij binnenkomst werden we netjes ontvangen. Ondanks het een doordeweekse dag was, was het best druk. Ondanks de drukte was het erg gezellig en kregen we erg snel het eten geserveerd. Omdat we nog nooit van Ayurvedisch koken hadden gehoord en de namen ook niet wisten, vroegen we om advies. 

Heerlijk gegetenindiaas-restaurant

Mijn vrouw en ik kunnen goed tegen pittig eten, dus hebben we gekozen voor pittige gerechten. Het eten was echt heerlijk. Het is lang geleden dat ik zo lekker heb gegeten. We zijn daarom ook zeker van plan om vaker hier te gaan eten. Het eten is erg voordelig, de bediening is erg vriendelijk en professioneel, en je krijgt kwaliteit geserveerd, dus wat wil je nog meer? Bekijk de website voor de menukaart. Heb je vragen? Neem gerust contact op.