Herman van Boeyen

Leuke Tips

Veel verschillende bedankjes bij Memoriae

1 min gelezen
bedankjes

Bedankjes sturen is misschien nog wel leuker dan ze krijgen. Iemand verrassen met iets liefs omdat hij/zij iets voor je betekend heeft geeft mij altijd een fijn gevoel. Het maakt meer indruk dan het alleen zeggen, het is net even dat beetje extra.

Online weggevertjes kopen

De website Memoriae verkoopt kleinigheidjes die je gemakkelijk online kunt versturen naar iemand die je dankbaar bent. Onwijs handig natuurlijk als je geen tijd hebt of om andere redenen niet naar reguliere winkels kunt gaan. Daarnaast worden ze ook nog eens gratis verzonden via PostNL of TNT Pakketdienst, waardoor het bedankje al binnen 1-3 werkdagen afgeleverd wordt op een adres naar keuze.

Mogelijkhedenbedankjes

Memoriae verkoopt veel verschillende bedankjes in verschillende uitvoeringen. De bloembedankjes zijn er bijvoorbeeld van aardbei tot munt tot viooltjes. Ook is er de mogelijkheid om een tekst toe te voegen, wat het nog persoonlijker maakt. Deze tekst is ook volledig personaliseerbaar. Zo kun je zelf de positie en het lettertype van de tekst bepalen. Het minimaal af te nemen aantal verschilt per product en kunt u vinden op de website van Memoriae. Er wordt ook rekening gehouden met verschillende feestdagen zoals kerst of Pasen om te zorgen dat er altijd een gepast bedankje is voor jouw situatie.

Meer verhalen