Herman van Boeyen

Leuke Tips

Een personal trainer in Rosmalen bij rules Pt

2 min gelezen
rulespt-logo

Wil je dat cirkeltje waar je al maanden of misschien al zelfs jaren in vast zit doorbreken en ben je daarom op zoek aan personal trainer Rosmalen? Dan ben je bij rules Pt aan het juiste adres voor het behalen van echte en duurzame resultaten. 

Al meer dan 13 jaar ervaring 

De personal trainers van Rules Pt hebben inmiddels al meer dan 13 jaar ervaring hen het geven van personal training. Alle personal trainers van deze sportschool zijn daarom ervaren en zijn zeer gepassioneerd in het werk dat zij doen. Zo beschikken zij over de benodigde kennis en ervaring om jou goed te kunnen begeleiden tijdens het sporten. Met  behulp van een personal trainer Rosmalen van Rules Pt zul je zichtbare resultaten behalen waar uitgegaan wordt van het lange termijn. Naast de intensieve trainingen die je zult gaan volgen zal je ook worden gecoacht om jouw levensstijl aan te passen. Hierdoor zullen de resultaten die je behaald tijdens het sporten duurzaam en blijvend zijn. De personal coaches hebben inmiddels al meer dan 13 jaar ervaring op het gebied van afvallen, coaching, en training van cliënten in de omgeving van Den Bosch en kunnen daarom resultaten garanderen. 

Een kennismakingsgesprek met de personal trainer 

Als de informatie jou aanspreekt kun je gemakkelijk en snel telefonisch contact opnemen voor het inplannen van een intake gesprek. Tijdens dit gesprek zul je uitgebreid praten over jouw persoonlijke doelen die je wilt gaan behalen en jouw huidige voedingspatroon. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het behalen van de gewenste resultaten en het creëren van een gezondere levensstijl.