Herman van Boeyen

Leuke Tips

Werken middels detachering: iets voor jou?

1 min gelezen
detachering financieel personeel

Detachering is steeds meer in opkomst, zoals detachering financieel personeel en IT-personeel. Middels detachering werk je een bepaalde periode voor een bepaald bedrijf en vervolgens wordt je weer bij een ander bedrijf ingezet. Het is wel echt iets anders dan werken als uitzendkracht. De arbeidsvoorwaarden zijn een stuk beter en het detacheringsbureau zorgt ervoor dat je continu werk hebt. Werken middels detachering is echter niet voor iedereen weggelegd. Wil je weten of dit iets voor jou is? In dit artikel lees je hier meer over.

Werken bij verschillende bedrijven

Wat veel mensen die kiezen voor detachering een groot voordeel vinden is het werken bij verschillende bedrijven. Zo kunnen ze zien hoe verschillende organisaties werken en veel ervaring opdoen.

detachering financieel personeel

Flexibiliteit

Als je via een detacheringsbureau, wordt er van je verwacht dat je flexibel bent. Je zult elk halfjaar of jaar bij weer een ander bedrijf gaan werken. Ook kan het zijn dat je soms lang moet reizen naar je werk. Sommige mensen vinden dat niet fijn, maar anderen vinden die afwisseling juist leuk. Bepaal voor jezelf of je dit wel of niet fijn vindt en neem dit mee in het maken van je keuze.