Herman van Boeyen

Leuke Tips

Schakel een professional in voor website, logo en huisstijl

1 min gelezen

Wil je een website laten maken of een logo voor je bedrijf laten ontwerpen? Dan is het verstandig dit over te laten aan een professioneel bedrijf zoals Vrijdagonline

Logo en huisstijl laten ontwerpen

Je kunt er als startende ondernemer ook voor kiezen zelf een logo te maken omdat dit geld bespaart maar de uitgave voor een professioneel logo betaalt zichzelf altijd terug. Een professioneel logo doet niet alleen stukken beter aan maar zorgt voor een veel betere naamsbekendheid en herkenning bij (nieuwe en bestaande) klanten. Overweeg daarom altijd een bepaald budget vrij te maken voor het laten ontwerpen van een logo en eventueel de complete huisstijl van je bedrijf. 

Website laten ontwerpen

Als je zelf niet zo’n ster bent in het ontwerpen en onderhouden van een website kan VrijdagOnline dit ook voor je doen. Ze zorgen voor de optimalisatie van je website zodat bezoekers deze makkelijk kunnen vinden. Daarnaast verzorgen zij indien gewenst ook het onderhoud zodat jij zelf nergens geen omkijken meer naar hebt. 

Informeer wat er allemaal mogelijk is

Als je wilt weten wat het bedrijf allemaal voor je doen kan neem je het beste even contact met ze op. Dit kun je doen door het invullen van het contactformulier dat je op de website vindt of ze te bellen of mailen. Je kunt je wensen kenbaar maken zodat zij een plan voor je kunnen maken waarin staat hoe ze het denken aan te pakken en wat de kosten voor je zijn.