Herman van Boeyen

Leuke Tips

Bij Ecowings leuke laptoptassen inkoop

1 min gelezen

Leuke laptoptassen inkoop bij Ecowings. Maar niet alleen leuke, ook zeer praktisch, deze tassen zijn namelijk van  gerecyclede autobanden gemaakt. Tijdens één van de beurzen die ik jaarlijks bezoek voor mijn eigen bedrijf kwam ik bij de stand van Ecowings terecht. Voordat ik in de gaten had dat deze tassen van  gerecyclede autobanden waren gemaakt was ik al verkocht. De modellen van de verschillende tassen waren zowel bijzonder als praktisch, hierdoor had ik in de tassen wel interesse voor mijn eigen verkoop handel. Eenmaal thuis gekomen heb ik meteen een afspraak gemaakt met een medewerker van Ecowings.  laptoptassen inkoop

Super mooie tassen

Al een tijd was ik op zoek naar leuke producten om in mijn eigen winkel te verkopen, vooral naar mooie laptoptassen inkoop was ik druk naar op zoek. Merendeel van de bedrijven waar ik een afspraak mee had om hun producten te gaan verkopen waren niet erg overtuigend en de tassen waar zij mee op de markt wilden waren ook niet interessant.

Niet alleen laptoptassen kan je bij Ecowings kopen, maar wat dacht je van mooie schoudertassen, portefeuille en etuis en zelfs riemen. Keuze genoeg en dan te bedenken dat al deze spullen gemaakt zijn van  gerecyclede autobanden.

 

Meer verhalen

website vindbaar maken 2 min gelezen
1 min gelezen