Herman van Boeyen

Leuke Tips

Gevaarlijke stoffen lijst

1 min gelezen

Bekijk regelmatig de gevaarlijke stoffen lijst

Werk jij of werkt jouw bedrijf met gevaarlijke stoffen? Dan is het handig om regelmatig de gevaarlijke stoffen lijst te bekijken. De gevaarlijke stoffen lijst is een lijst waar alle gevaarlijke stoffen op te vinden zijn. Deze stoffen vereisen een speciale behandeling en het is belangrijk dat deze zo veilig mogelijk wordt uitgevoerd.

Producten

Veiligheid staat op iedere werkvloer voorop, en wanneer je met gevaarlijke stoffen werkt is het belangrijk dat je de veiligheidsvoorschriften goed kent en serieus neemt. Denios biedt trainingen, producten en diensten aan om ervoor te zorgen dat dit gebeurd. Verschillende producten van Denios maken veilig werken met gevaarlijke stoffen mogelijk. Denios heeft verschillende opslagsystemen in haar assortiment, maar ook oogdouches en verschillende brandwateropvangsystemen, barrières en sorbents. Vaak wordt de essentie van deze producten flink onderschat. Het is belangrijk dat deze producten allemaal binnen het bedrijf te vinden zijn, om de veiligheid te kunnen waarborgen als er iets mis gaat.

Brochure

Denios heeft een brochure gemaakt waar al hun producten, diensten en trainingen duidelijk beschreven staan, Deze brochure is gratis aan te vragen op de website van Denios. Mocht je na het doornemen van de brochure toch nog vragen hebben, stel ze vooral! Het team van Denios staat klaar om al je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en eventueel een prettige samenwerking aan te gaan. Neem vandaag nog contact op!