Herman van Boeyen

Leuke Tips

Woning in Amsterdam verhuren onder leegstandswet?

1 min gelezen
Verhuren onder leegstandswet

Wij hebben een schitterende woning welke wij sinds een paar jaar in de verkoop hebben. Dat wij deze woning te koop hebben gezet is wegens het feit dat wij graag een andere wijk op het oog hebben. Hier hebben wij toen die tijd ook een woning gekocht met de achterliggende gedachte dat onze woning snel verkocht wordt. Echter is dit dus niet het geval…

Balen natuurlijk aangezien wij nu met dubbele lasten zitten waar ik nu onderhand wel een beetje klaar mee ben. Onze woning in Amsterdam verhuren onder leegstandswet was dan de enige oplossing nog. Hierdoor ben ik gaan zoeken op het internet of dat ik tips kan vinden om te gebruiken. Dit leidde mij naar de website van 31plusvastgoed.nl. Zij hebben de nodige kennis en ervaring op dit gebied waardoor ik vast en zeker geholpen kan worden.

Verhuren onder leegstandswet

Goede service

Vanaf het moment dat ik hier op de website had gekeken werd het voor mij duidelijk dat het maken van een afspraak het beste is. Tijdens deze afspraak kan ik eenvoudig alles te weten komen. Tevens ook een definitieve beslissing maken, hopelijk de juiste beslissing!