Herman van Boeyen

Leuke Tips

Palmboom kopen

2 min gelezen
loungeset chaise longue

Bekijk de mogelijkheden tot een palmboom kopen bij Tropic trees. Op de site zie je dat een metershoge palmboom kopen mogelijk is, maar ook palmboompjes met een stamhoogte van enkele decimeters. Tropic trees heeft ook mini palmboompjes speciaal voor binnen, en heel veel verschillende modellen. Door op de site naar beneden te scrollen kun je extra informatie lezen over de verschillende palmbomen, en hoe je in en rond het huis een tropische sfeer kunt verkrijgen middels palmboom kopen. Iedere palmboom heeft als unieke eigenschap dat de boom ook in de winter groen is. Maar Tropic trees heeft meer bomen te koop met unieke eigenschappen.

Tropic trees heeft meer subtropische bomen

Naast een palmboom kopen kun je bij Tropic trees ook terecht voor een olijfboom. De olijfboom heeft ook de unieke eigenschap dat de boom in de winter niet kaal is. Ook met een olijfboom kun je rond de woning of het bedrijf tropische sferen verkrijgen. Vooral in de wintermaanden zijn de olijf- en palmbomen van die echte eyecatchers, en in de andere seizoenen zullen de bomen wat meer opgaan in de natuur al blijft het een uniek zicht zo’n tropische boom in een koud land. Tropic trees heeft ook nog citrusbomen te koop staan, en de vijgenboom, maar die bomen zijn in de winter kaal.

Bijzondere tropische bomen koop je heel voordelig online

Het is heel eenvoudig om na palmboom kopen de boom thuis te krijgen. Tropic trees in Hengelo verkoopt de bomen online en bezorgen door heel Europa, dus ook bij jouw thuis of bij je bedrijf. Eenvoudiger kun je niet in bezit komen van een unieke tropische boom. Op de site staan ook de prijzen van de bomen, en als je die gaat vergelijken dan zal je opvallen dat Tropic trees voordelig is. Dit komt omdat Tropic trees Hengelo importeur is, en dat is jouw voordeel. De bomen worden nagezien op ontwikkeling en groei, en daarna aangeboden tegen een lage prijs.