Herman van Boeyen

Leuke Tips

Facebook voor dierenasiel

2 min gelezen

Social media is een erg belangrijke factor geworden binnen de marketing! Facebook valt hier ook onder. Ook voor een dierenasiel is dit echt een must. Er zal vooral informatie worden gegeven over de dieren die op dit moment in het asiel te zien zijn. Vaak zijn dierenasielen ook opzoek naar vrijwilligers, dit kan ook op het Facebook account worden aangegeven. Er kan verschillende content geplaatst worden zoals: foto’s, video’s en teksten! Ook kunnen berichten geliked worden en eventueel gedeeld. Op deze manier kun je mensen van verschillende doelgroepen bereiken, ideaal dus! Onder de verschillende berichten worden vaak vragen gesteld. Deze vragen kunnen wij beantwoorden voor het bedrijf. Dit kan enorm veel tijd schelen voor! 

Waarom Facebook? 

Zoals net ook al is genoemd is Facebook een populair programma voor verschillende sectoren. Niet alleen de bedrijven hebben accounts op Facebook, maar Facebook is ook geschikt voor alle doelgroepen. Dit maakt Facebook zo aantrekkelijk. Zo kun je bijvoorbeeld nieuwe dieren die in het asiel te vinden zijn plaatsen op Facebook! Plaats hier een video of foto van en vermeld de nodige informatie. Dit is aantrekkelijk voor de (potentiële)klanten. Zij kunnen dit delen of aan vrienden laten zien dat zij willen komen voor die actie! Zo vergroot je de naamsbekendheid van het bedrijf en vergoot je ook je eigen klanten die de dierenasiel bezoeken. 

Wat kan Chatkracht bieden? 

Nu is de vraag wat Chatkracht kan doen voor jou op de Facebookpagina. De chatspecialisten gaan het account van de webshops beheren. Chatkracht kan de posts maken, binnenkomende vragen of opmerkingen van mensen onder de foto’s beantwoorden. Het kan allemaal!  Chatkracht kijkt graag met je naar de verschillende mogelijkheden om je bedrijfspagina op Facebook up-to-date te houden. Dit kan op verschillende manieren: Chatkracht kan adviseren, informeren of verlichten. Chatkracht helpt je graag om jouw bedrijf en online klantenservice een niveau hoger te tillen. Een groot voordeel is ook dat je veel meer tijd hebt voor andere belangrijke zaken. Wij beheren het account, dus geen onnodige stress meer voor een dierenasiel!