Herman van Boeyen

Leuke Tips

Bijbaantjes waar je rijk van word!

2 min gelezen

Ben jij op zoek naar een bijbaantje waar je rijk van wordt? Wil je parttime werken? Dan ben je op deze pagina helemaal aan het juiste adres! Hier kan je namelijk te weten komen welke bijbaantjes het beste betalen en waar je dus rijk van word. Het zit namelijk zo dat niet veel studenten op de hoogte zijn welke baantjes het beste betalen. Sommige werken zelfs helemaal niet en hebben alleen studiefinanciering. Hoewel dit geen slechte investering is qua tijd, is dit vaak veel te weinig qua inkomsten. In een tijd waarin alles duurder wordt nemen steeds meer studenten een bijbaantje om hun lifestyle te bekostigen. Wil je weten welke baantjes het best betalen? Lees dan snel verder om hier achter te komen!

Flyeren

Flyeren bij Pepperminds iets dat in de laatste jaren enorm populair is geworden. De reden is dat je hier veel geld mee verdiend, maar óók nog eens werkt aan je salesvaardigheden. Je stapt namelijk op mensen af en probeert ze iets te verkopen of te geven. Dit zijn goede eigenschappen voor in de toekomst. Wanneer je dit namelijk leert kan je hier enorm van profiteren tijdens je studie en in je loopbaan. Veel mensen zijn namelijk té verlegen om hier wat aan te doen.

Werken in magazijnen

Werken in magazijnen is een alternatief dat veel studenten aanspreekt. De reden hiervan is dat magazijnen werken met toeslagen. Dit houdt in dat je een percentage krijgt bovenop je eigen salaris. Hiermee kan je op sommige dagen dus het tweedubbele kan krijgen voor dezelfde investering in uren. Een nadeel hiervan is dat magazijnwerk vaak wel erg zwaar is. Er wordt van je verwacht dat je in staat bent om zware dingen op te tillen. Desalniettemin worden logistieke vacatures vaak met open armen ontvangen bij veel studenten.