Herman van Boeyen

Leuke Tips

Tip voor een erg leuk museum in Gelderland

1 min gelezen
LOGO Museum Lalique

Ik ging een aantal dagen geleden samen met mijn vader op het internet op zoek naar museum Gelderland. Om samen met mijn vader een museum bij ons in de buurt te bezoeken. 

Zeer veel musea in de buurt van Gorssel 

Toen we op het internet op zoek gingen naar museum Gelderland kregen we erg veel zoekresultaten van zeer veel verschillende musea bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Musee Lalique ons het meeste aan. De website is namelijk erg overzichtelijk. Op de website is ook zeer veel informatie te vinden over de veel verschil elden kunstwerken dat het museum tentoonstelt. De informatie sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een kijkje te nemen naar de arrangementen dat het museum aanbiedt. 

museum arrangement

Zeer tevreden over ons dagje uit

We hadden gekozen voor het prosecco arrangement. We hebben een erg leuke rondleiding gehad en we hebben beide genoten van een erg lekker glaasje prosecco. We zijn allebei erg tevreden over ons dagje uit bij het Musée Lalique.