Herman van Boeyen

Leuke Tips

Geef Prodir pennen als relatiegeschenk

2 min gelezen

Prodir pennen zijn populair om mee te schrijven. Veel bedrijven laten daarom ook de pennen bedrukken om ze uit te kunnen delen als relatiegeschenk. Een Prodir pen kan van tal van opdrukken voorzien worden. 

Eigenschappen van de Prodir pen

De meest populaire uitvoering van de Prodir pen is de DS3. Als je voor dit type pen kiest kun je een keuze maken uit drie soorten: Glossy, Eco en Soft. De pennen van dit type gaan langere tijd mee en zijn mede door de lange levensduur erg populair om te gebruiken maar ook om ze te laten bedrukken. Zo geef je een relatiegeschenk waar de ontvanger ook echt wat aan heeft. 

Pennen laten bedrukken

Een Prodir pen laten bedrukken kun je doen bij onder andere Prikkels BV. Zij verzorgen de opdruk voor tal van relatiegeschenken waaronder deze pennen. De minimale afname is 500 stuks en als je wilt weten wat een bedrukte pen je als bedrijf gaat kosten is het verstandig eerst een offerte aan te vragen. Het is ook mogelijk in de online catalogus van het bedrijf te kijken voor meer informatie of contact op te nemen met Prikkels BV. 

Ook voor andere relatiegeschenken met opdruk

Naast de pennen kun je bij Prikkels BV voor tal van relatiegeschenken. Deze kunnen allemaal bedrukt worden zodat je er een persoonlijk geschenk van kunt maken. Op de website van het bedrijf kun je vinden wat er allemaal mogelijk is. Ben je op zoek naar een bijzonder geschenk? Dan kun je het beste even contact opnemen met het bedrijf. Ze kunnen ook maatwerk leveren. Je belt of mailt ze even of vult het contactformulier in dat je op de website vindt. Na ontvangst nemen zij contact met jou op. Zij bekijken jouw wensen en zoeken daar een geschikt product bij.